Algemene voorwaarden

Onze offertes en verkopen zijn onderworpen aan onderstaande voorwaarden, gekend en goedgekeurd door de koper.

1. Toepassing

Elke bestelling geldt als aanvaarding door de koper van deze algemene voorwaarden, die integraal deel uitmaken van de overeenkomst, met uitsluiting van alle andere algemene of bijzondere voorwaarden uitgaande van de koper, behoudens uitdrukkelijk schriftelijk anderssluitend beding.

2. Offertes en aanvaarding van de bestelling

Indien producten onjuist geprijsd zijn door een fout, hetzij op unit-niveau of als gevolg van de activering van een promotie, zal Tuinplanten Oudsbergen niet verplicht zijn om die producten aan u te leveren voor de onjuiste prijs. In dergelijke omstandigheden kan Tuinplanten Oudsbergen u op de hoogte brengen van de correcte prijs en u vragen om te bevestigen of uw bestelling te weigeren voor het product in kwestie.

Alle prijzen zijn vrijblijvend en zonder verbintenis. De B.T.W. is steeds inbegrepen. De prijzen zijn voorzien voor afhaling op ons bedrijf. Voor levering zal er een toeslag aangerekend worden.De bestellingen zijn pas definitief na schriftelijke bevestiging door ons bedrijf via e-mail of fax. Bestellingen kunnen enkel afgehaald worden op zaterdag van 8u30 t.e.m. 17u00, de bestelling dient ten laatste de zondag voor deze zaterdag doorgegeven worden.Al onze verkopen zijn online af te rekenen op de webshop, in euro, bij bestelling van de goederen. Het betaalbewijs dat hierbij verkregen wordt per mail dient afgegeven te worden bij het afhalen van de goederen.

Tuinplanten Oudsbergen heeft het recht om bestellingen te weigeren om onderstaande redenen:

 

E

bij uitputting van de voorraad of het niet langer beschikbaar zijn van een product;

E

bij de vaststelling van een ongeldige presentatie van producten in de Tuinplanten Oudsbergen Webshop;

E

bij het ernstig vermoeden van rechtsmisbruik of kwade trouw van de Klant;

E

in geval van overmacht;

3. Groeigarantie

Op de bij ons aangekochte planten en bomen uit volle grond geven wij GEEN groeigarantie. Wij geven wij geen garantie omdat het verplantingsrisico hiervan nihil is. Goed watergeven is hierbij de boodschap. Ook speelt de bodem en bodemvervuiling een groter rol en hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Ook vorstschade vergoeden wij niet; Niet of beperkt winterharde artikelen dienen bij vorst vorstvrij te worden opgeslagen of indien dit niet mogelijk is, goed met plastic folie ingepakt te worden.

4. Levering

Levende goederen (zoals planten) die een afwijking vertonen t.o.v. de getoonde afbeeldingen op de website, kunnen geen reden vormen om het procuct te retourneren of om niet akkoord te gaan met de aankoop.

De formaten die worden meegegeven bij de producten blijven een benadering. Er kan niet gegarandeerd worden dat de kleuren exact weergegeven op het scherm en dat er bijgevolg een lichte afwijing mogelijk is bij ontvangst van de producten

 

5. Klachten

Klachten betreffende de afgehaalde goederen dienen ten laatste 5 dagen na afhaling per aangetekend schrijven in ons bezit te zijn.

Bij eventuele betwisting zijn enkel de rechtbanken van Tongeren bevoegd.

6. Overmacht

Tuinplanten Oudsbergen is niet aansprakelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Hieronder valt productie-onderbrekingen, werkkrachten, vertragingen in transport, werkonderbrekingen en stakingen die zowel onszelf als onze leveranciers kunnen raken, ook al zijn deze voorzienbaar.

7. Plantenbakken

Prijzen plantenbakken zijn exclusief plantputaarde en beplanting. Vraag offerte voor beplante bakken met planten naar keuze uit ons aanbod tuinplanten.

 8. Privacy

Als de koper een online bestelling plaatst, geeft hij Tuinplanten Oudsbergen hiermee toestemming om zijn gegevens op te slaan en te gebruiken enkel voor Tuinplanten-Oudsbergen. In geen enkel geval zal Tuinplanten-Oudsbergen deze gegevens delen met derden. De koper heeft steeds het recht deze gegevens op te vragen of aan te passen. Op deze manier respecteert Tuinplanten Oudsbergen de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

9. Verzending

Oudsbergen, Peer, Genk, Zonhoven, Houthalen-Helchteren, Neeroeteren, Opoeteren, Dilsen-Stokkem:

  • Aankoop <€200 = Enkel afhalen
  • Aankoop >€200 = €35 leveringskosten
  • Aankoop>€1000 = Gratis levering

Rest van limburg is levering bespreekbaar bij aankoop boven €1000.

Neem contact op

Gestelstraat 56, 3670 OUDSBERGEN, België

Let's Build Your Dream Garden Together